Pazarcık İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://pazarcikiho66.meb.k12.tr
Adres : Yozgat Akdağmadeni Pazarcık Köyü
VİZYON : Katılımcı veli, gelişen öğretmen, araştırma ve sosyal nitelikli öğrencileriyle çevresine örnek olan, gelişen ve geliştiren bir okul olmak.
MİSYON : Yozgat Akdağmadeni Pazarcık Ortaokulu olarak, "hayat boyu öğrenme" ilkesinden hareketle, paydaşlarını sürekli gelişen ve geliştiren bir yaklaşımla; sevgi saygı ortamı içerisinde ruhen ve bedenen sağlıklı, Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkelerine uygun, kendisine ve toplumuna faydalı bireyler olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Isınma : Merkezi Sistem Kalorifer
Servis : Var
Ulaşım : Servisimiz vardir. İdarecilerle birlikte toplam 20 kisiyiz, hergun sabah 08: 00 ilceden cikip, aksam 15: 10 da tekrar ilceye geliriz servisle. Servis ücretimiz güncel 450 tl. Sadece 20 dk sürüyor yol.
Yerleşim Yeri : İlçe merkezine 22 km uzaklikta olup anayol üzerinde oldugu icin ulaşım noktasinda hicbir sıkıntı yoktur.İlkokul ortaokul ayni binada tam gün egitimdir. Ortaokulda 125, ilkokulda 85 ögrencimiz vardir. Isinma kaloriferledir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 135 KM İlçe Merkezine 22 KM uzaklıktadır. Sivasa 100 kmdir. İlcedd barinma sorunu yoktur. Rahatlikla kiralik ev bulunabilir. En lüks ev bile su an 2500 tl kirasi. Yesili ve dogayi sevenler icin 1. Tercih Akdağmadeni olmalidir.
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : 2021/2022 eğitim öğretim yılında 5 Öğrencimiz fen lisesini 2 Öğrencimizde Bursluluk Sınavını kazanmıştır 2022 bursluluk sınavında 2 öğrencimiz bursluluğu kazanmıştır.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :